Website Hosting Reviews

Beste Hosting 2019

beste hosting 2019
Hosting
Review
Score
Website
9.8
8.8
8.8
7.8
7.2
7.1
7.0
6.9
6.7

Wat is de beste website hosting van 2019?

Elk jaar doen we uitgebreide reviews van de populaire website hosting firma’s in België en Nederland. En ook dit jaar staat Vimexx terug dik verdiend op nummer 1!

 

1. Het goud gaat naar Combell uit België!

Op de eerste plaats vinden we de grootste speler van de benelux terug: Combell! Combell is gevestigd in België. Met meer dan 167000 klanten, 202000 websites, 500000 domeinnamen en 3 datacenters is het duidelijk de grootste webhosting firma. Combell haalt ook het maximum van de punten op het gebied van support. Logisch als je het ons vraagt, aangezien ze 24/7 beschikbaar zijn(+ zelfs op feestdagen!) Ze beschikken dan ook over alle moderne technologieën op gebied van websitehosting en servers. Je betaalt wel meer dan bij Vimexx, maar daar krijg je uiteraard enorm veel voor terug.

Lees hier de uitgebreide review van Combell

2. Zilver voor de gekende hosting firma: Siteground!

Siteground is een internationaal hosting firma die al zeer lang actief is. Ze richten zich vooral op WordPress hosting. Wil je dus één van de beste wordpress hosting providers? Dan kan je zeker bij Siteground terecht! Siteground heeft lage prijzen en een uitstekende kwaliteit. Ook Siteground scoort het maximum van de punten op het gebied van support. De helpdesk is namelijk 24/7 beschikbaar. Handig toch! Een dikke 9.2/10 voor Siteground! Ze zijn WordPress specialist!

Lees hier de uitgebreide review van Siteground

3. Xel Media

Met een 9.1/10 scoort de Xel Media uit Nederland ook zeer goed in onze Top 10! Net als Siteground richt Xel Media zich voornamelijk op WordPress Hosting. Niet verwonderlijk natuurlijk als je weet dan meer dan 20% van de websites in de wereld tegenwoordig draaien op WordPress. Xel Media heeft ook een prima support en betaalbare prijzen!

Lees hier de uitgebreide review van Xel Media.

 

4. Neostrada

Neostrada is ook een zeer populaire speler in de website hosting wereld, vooral dan in Nederland. Ze scoren dan ook uitstekend op het vlak van support en prijzen. De support is ook 7 dagen per week actief. Ze staan dan wel niet op nummer 1 in onze TOP 10 maar wij hebben zelf al veel positieve ervaringen gehad bij Neostrada.

Lees hier de uitgebreide review van Neostrada

 

5. Vimexx op 5

De derde plaats in onze TOP 10 van beste websitehosting firma’s gaat dit jaar terug naar Vimexx! Voor ons is dit uiteraard geen toeval. Zelf hebben we verschillende websites draaien bij Vimexx en dit zonder klachten. De vriendelijke en betrouwbare support krijg je er gratis bij! Bij Vimexx kan je terecht voor uiterst betaalbare producten zoals webhosting, domeinnamen, … Want dit is natuurlijk wel een belangrijk punt voor veel mensen: Prijzen. En ook hier zit Vimexx bij de beste van de klas. De websites hebben nog geen downtime ondervonden en als we een vraag hebben dan stellen we dit gewoon aan de leuke helpdesk.

Lees hier de uitgebreide review van Vimexx.

6. One.com

Wie op zoek is naar één van de goedkoopste website hosting providers komt al snel bij het internationaal hosting bedrijf One.com Terecht. Qua prijzen zijn ze dus zeer goedkoop. De hosting en servers waren ook hier in het verleden niet altijd bij de beste. Gelukkig hebben ze een 24/7 prima support want toch altijd een geruststelling is bij problemen. Hoewel wij dit tegenwoordig een must vinden!

Lees hier de uitgebreide review van One.com

7. WP ENGINE

WP ENGINE krijgt een mooie 8.1/10 in onze TOP 10. Het internationaal hosting bedrijf richt zicht ook enkel en alleen op WordPress. En ook dit doen ze zeer goed! Met 90000 klanten in meer dan 140 landen kan je wel stellen dat ze goed bezig zijn! Het nadeel is wel dat je hier meer betaalt dan bij de meeste andere hosting firma’s. Maar voor dit geld heb je wel een totaal gespecialiseerde WordPress hosting firma.

Lees hier de uitgebreide review van WP ENGINE

8. Savvii WordPress Hosting

Ook het Nederlandse Bedrijf Savvii scoort zeer hoog in onze TOP 10 van beste hosting. Savvii richt zich enkel op WordPress en ze hebben dan ook enkele speciale pakketten hiervoor. Ze zijn niet de goedkoopste maar als je een supersnelle en ook veilige WordPress website wenst dan kan Savvvii zeker een oplossing bieden.

Lees hier de uitgebreide review van Savvii WordPress Hosting.

 

9. Versio

Versio uit Nederland is ook een zeer gekende hosting firma. Ze zijn zeker bij de beste op het gebied van prijzen. Zeer betaalbaar dus! In het verleden hebben ze wel af en toe wat klachten gehad op het gebied van snelheid en veiligheid van de websites die op hun servers werden gehost. Maar zover wij zijn, hebben ze een mooie inhaalbeweging gemaakt.

Lees hier de uitgebreide review van Versio

 

Conclusie beste webhosting 2019

De conclusie is dit jaar simpel: Combell staat met stip en dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van Beste Hosting! Deze webhosting firma blinkt uit op alle gebieden. De producten die ze aanbieden zijn zeer betaalbaar. De support is ook 24/7 wat een enorm voordeel is. En als laatste beschikken ze altijd over de laatste moderne technologieën op het gebied van websites, veiligheid en servers. Daarom geven we Combell ook een dikke 9.6/10!

KLIK HIER VOOR UW TIJDELIJKE KORTING VAN COMBELL HOSTING

You may also like
vimexx hosting review
Vimexx hosting review
savvii hosting review
Savvii Hosting review