Website Hosting Reviews

Beste Reseller Hosting

beste webhosting 2020

Ben je op zoek naar de Beste Reseller Hosting? De kans is groot als je dit artikel leest dat je zelf een Web Agency of Marketing burau hebt(of wil starten). Zoals je al kan lezen in onze tabel van beste reseller hosting hieronder staat het Belgische hosting bedrijf Combell op nummer 1. Wij doen elk jaar testen bij verschillende populaire hosting firma’s en ook dit jaar kwam Combell er als beste uit.

Hosting:
Reviews:
Score:
Website:
9.8
8.7
8.3
7.7
7.2
7.0
6.9
6.7

COMBELL TIJDELIJKE KORTING KLIK HIER

Wat is Reseller Hosting?

Voor de mensen die nog niet precies weten wat reseller hosting precies is, hier nog een woordje uitleg. Reseller hosting is dus speciale hosting die voornamelijk website firma’s, webdesign firma’s, agencies en dergelijke firma afnemen bij een hosting firma. De hosting firma biedt dus speciale reseller hosting pakketten aan. Dit heeft verschillende voordelen uiteraard. Zo kan je de hosting pakketten dus resellen aan je eigen klanten en hier meer winst op nemen. Ook kan je alles mooi en eenvoudig beheren in een apart beheerplatform. Dit maakt alles uiteraard veel makkelijk als er zaken moeten worden toegevoegd of verandert. De meeste hosting firma’s bieden ook de mogelijkheid aan om volledig whitelabel te gaan. Dan lijkt het voor de eindklant dat jij volledig eigenaar bent van alles. Dus komt dit nog professioneler over.

beste reseller hosting

Reseller Hosting Belgie

Zoals je kan zien in onze bovenstaande tabel van beste reseller hosting staat het Belgische Combell ook hier dik verdiend op nummer 1. Er zijn vooral in het buitenland nog andere mogelijkheden om reseller hosting af te nemen. De meest populaire hosting firma’s hebben wij dan ook uitgebreid getest en kwamen al snel tot de vaststelling dat zeker voor België je eigenlijk maar 1 professionele oplossing hebt. Onze websites staan ook al jaren bij Combell gehost.

Reseller Hosting vergelijken

Je hoeft dus zelf geen uitgebreid onderzoek meer te doen naar reseller hosting. Want niet vergeten! Het afnemen van reseller hosting bij de juiste firma is wel een belangrijke keuze. Als je je klanten hier aan koppelt dan is het beste dat je direct de juiste start maakt. Dat je zeker geen technische problemen ervaart of nog erger dat je na paar maand of jaar moet veranderen naar een betere hosting firma. We raden iedereen dan ook aan om altijd een hosting firma te kiezen voor een lange periode. Want als je verandert en moet klanten, instellingen, websites, e-mails en dergelijke verhuizen dan zal dit een serieus werk zijn die de nodige stress en fouten kan veroorzaken!

Verdien meer geld

Er zijn dus verschillende voordelen die je zal hebben wij het nemen van Reseller hosting. Maar één van de grootste voordelen waarom firma’s voor dit type van hosting kiezen is omdat ze dan meer marge kunnen nemen op hun klanten. Je kan namelijk zelf dan de hosting pakketten indelen naar wens. Een ander groot voordeel is uiteraard de beheerbaarheid. Na het bestellen van een reseller account zal je een speciaal reseller dashboard krijgen. Hier kan je dus eenvoudig nieuwe klanten toevoegen of een product toevoegen aan klanten. Je hebt dus maar 1 inlog om alles mooi en vooral eenvoudig te beheren. Dit zal je voor tijd en ellende besparen. Want als je vb 50 klanten hebt en die hebben allemaal verschillende functies en logins dan kan je al snel eens de pedalen verliezen!

beste webhosting 2020

Conclusie Beste Reseller Hosting België 2020

We zitten al terug aan het einde van dit artikel over de beste reseller hosting. Net zoals bij WordPress Hosting wint Combell ook de prijs van beste reseller hosting. Doordat we zelf al jaren klant zijn bij Combell weten we perfect wat er achter de schermen gebeurt. En vooral we hebben zelf nog nooit problemen ervaren bij Combell. En het leuke is, mocht je toch nog vragen of problemen hebben dan kan je de 24/7 overdag(of in de nacht zelf) contacteren.

Er is nog goed nieuws! Wil je genieten van een tijdelijke korting bij Combell? Klik dan op de onderstaande groene knop om de korting te claimen!

COMBELL KORTING KLIK HIER

You may also like
Neostrada hosting review
antagonist review
Antagonist Review, Ervaringen 2019! Betrouwbare Nederlandse Hosting?