Website Hosting Reviews

Beste webhosting 2020

beste webhosting 2020

Welkom in dit Beste Webhosting 2020 artikel! We zitten al terug bijna aan het eind van 2019. Dit was terug een zeer interessant jaar op het gebied van webhosting. In dit artikel zullen we meegeven wat de beste webhosting voor 2020 is. Dus welke website firma het meeste punten scoort in onze TOP 10 van beste webhosting. Vorig jaar was dit de Belgische hosting firma Combell. En we zullen maar meteen met de deur in huis vallen: Combell is terug de winnaar van onze beste webhosting!

Hosting:
Reviews:
Score:
Website:
9.8
8.8
8.8
7.8
7.4
7.2
7.0
6.9
6.7

COMBELL TIJDELIJKE KORTING KLIK HIER

Verschillende soorten Hosting

Er zijn verschillende types van hosting die je kan afnemen bij een hosting firma. Maar de meest populaire vorm van hosting is shared hosting.

Shared Hosting: Shared hosting betekent dus gedeelde hosting. Je huurt dus een stukje van een server die je deelt met andere klanten. Je deelt dus ook alle resources(schijfruimte, bandbreedte, …) met deze andere klanten. Dit is een vorm van hosting die perfect werkt op voorwaarde dat de hosting firma niet te veel klanten op die server zet. Professionele hosting firma’s zoals Combell beperken dit uiteraard. Maar er zijn veel (goedkopere) hosting firma’s die enorm veel klanten op 1 server zetten. Met de gekende gevolgen zoals trage websites en hacking als gevolg.

VPS Hosting: VPS betekent Virtual Private Server. Hier heb je dus meer dan bij shared hosting. Maar deze is dan ook een beetje duurder. (TIP: de shared hosting bij Combell is meer dan genoeg voor een normale professionele website)

Reseller Hosting: Maak je zelf websites dan is de kans groot dat je reseller hosting zal nodig hebben. Als je reseller hosting afneemt bij Combell dan krijg je een apart reseller paneel waar je al je klanten eenvoudig kan beheren. Een ander voordeel is dat je ook beschikt over betere prijzen en marges naar je eigen klanten toe.

Beste Webhosting Belgie

Zoals je kan zien in onze webhosting vergelijken tabel staat Combell dus net zoals in 2019 verdiend op nummer 1. Voor ons is dit dan ook geen verrassing. Combell is al meer dan 15 jaar bezig in de hosting wereld. Op de website van Combell kunnen we lezen dat inmiddels meer dan 70% van de websites in Belgie bij Combell worden gehost. En dit aantal zal de komende jaren blijven toenemen. Combell is trouwens ook actief in het buitenland. Dus we kunnen wel stellen als je op zoekt bent naar de beste webhosting in Belgie dat er eigenlijk maar 1 adres is: Combell!

Waar opletten bij de keuze van hosting?

Wij doen elk jaar reviews van de beste webhosting in België en Nederland dus je kan op onze website altijd de winnaar terug vinden. Maar als je zelf ook even wat onderzoek wilt doen naar hosting dan raden wij aan om goed te kijken naar Snelheid, Veiligheid en het aanbod. Het aanbod is uiteraard zeer belangrijk kies dus altijd voor een hosting firma met een groot aanbod zoals bij Combell. Zo beschikt Combell over speciale hosting voor WordPress, Drupal, Magento, Joomla

Let er altijd op dat je website “veilig” is. Bij een professionele hosting firma heb je tegenwoordig een gratis SSL certificaat. Dit zal je website voorzien van HTTPS. Dit is trouwens een pluspunt voor Google ook! Vroeger was dit enkel verplicht bij webshops maar de laatste jaren heeft Google aangegeven dat ze dit ook aanraden bij normale websites. En als Google dit zegt, dan luisteren we best!

Beste Hosting voor WordPress

WordPress is een CMS (Content Management Systeem) waarmee je zonder programmeren een professionele website kan bouwen. WordPress is dan ook het meest populaire CMS systeem ter wereld. Ruim 34% van de websites in de wereld zijn gemaakt in WordPress. En dat weten de verschillende hosting firma’s maar al te goed. Dus maken ze hier speciale WordPress Hosting pakketten voor. Deze pakketeten zijn speciaal ingericht om WordPress websites veiliger en sneller te laten werken. Bij Combell vinden we deze hosting pakketten uiteraard ook terug. Wij maken hier dan ook zelf met succes gebruik van.

beste webhosting 2020

Conclusie Beste Webhosting 2020

Wat is nu de beste webhosting in 2020? Wel, zoals je hierboven kan lezen is er maar 1 terechte winnaar. Combell is ook in 2020 voor on de beste webhosting firma! Ze beschikken over de meest moderne servers die er voor zorgen dat je website veilig en snel zal draaien. Heb je nog een vraag of worstel je met een probleem? Geen paniek! De support van Combell staat namelijk 24/7 klaar om je te ondersteunen met al je vragen en problemen. Dus het maakt niet uit of dit in het weekend of in de avond is. Er is altijd iemand die je kan helpen met je problemen. En dit is dan ook een enorm pluspunt.

Er is nog goed nieuws! Wil je genieten van een tijdelijke korting bij Combell? Klik dan op de onderstaande groene knop om de korting te claimen!

COMBELL KORTING KLIK HIER

You may also like
xel media hosting review
Xel Media Hosting Review
strato review
Strato Review, Ervaringen 2019! Ontdek onze hosting review hier!