Beste website makers

Beste Website Maker 2019-2020

Hosting
Review
Score
Website
9.8
8.8
8.3
7.8
7.2

Wat is de beste website maker van 2019-2020?

Een website maken zonder enige technische kennis is tegenwoordig perfect mogelijk. Dankzij de vele website makers hoef je geen grote sommen geld te geven aan dure website firma’s. Veel van deze website makers geven trouwens ook de mogelijkheid om een webshop te maken. De laatste weken hebben we bij de meest populaire website makers een account aangemaakt. We hebben dan ook alle opties getest en kwamen tot de vaststelling dat de meeste eigenlijk vrij goed zijn. Maar uiteraard kan er maar 1 de winnaar zijn. En zoals je in de bovenstaande vergelijkingstabel kan zien staat het Nederlandse JouwWeb dik verdiend op nummer 1. Je kan bij JouwWeb zelf een gratis website maken. Uiteraard heb je niet alle premium mogelijkheden dan. Maar zo kan je al direct zien wat deze website maker allemaal kan. En uiteraard kan je achteraf nog gemakkelijk upgraden.

Er zijn verschillende redenen waarom we JouwWeb op nummer 1 zetten.

Maar hier snel nog even de grootste voordelen:

  • Zeer veel templates
  • Gemakkelijke editor tool
  • Betalingen met Bancontact, Ideal
  • Webshop mogelijkheden
  • Nederlandse interface
  • Nederlandse support

Zelf website maken gratis

Je hoeft dus geen programmeur te zijn om zelf een website gratis te maken. En zelfs de leercurve valt enorm goed mee. Het kiezen van een template duurt slechts enkele minuten. Daarna hoef je enkel en alleen nog maar de website te vullen met content. Het is belangrijk dat elke pagina er mooi uitziet. En dit doe je door overal mooie kleine teksten toe te voegen. Maar vooral ook afbeeldingen en video’s. Zo oogt je nieuwe website veel toffer!

1. Het goud gaat naar JouwWeb


Ben je op zoek naar een eenvoudige en goedkope manier om je eigen website te maken? Maar verdwaal je in de online mogelijkheden, tools, software, … ? Wij hebben het werk voor jullie gedaan en de meest populaire website makers uitgebreid getest. We kwamen als snel tot de conclusie dat er momenteel 1 online platform is die het maximum scoort op alle punten. En dat is het Nederlandse JouwWeb. Deze Nederlandse firma heeft een zeer gebruiksvriendelijk platform gemaakt die ervoor zorgt dat je eindelijk je eigen website zelf kan bouwen. Veel succes!

Lees hier de uitgebreide review van JouwWeb

2. Het zilver gaat naar Wix

Wix is al jarenlang een gekende internationale speler op het gebied van website makers. In onze testen is gebleken dat ook deze website maker een goede oplossing kan zijn voor het maken van je nieuwe website. Het is bij Wix wel helaas niet mogelijk om te betalen met Bancontact of Ideal. Dus dit is zeker een groot nadeel voor de Belgen en Nederlanders onder ons.

Lees hier de uitgebreide review van Wix.

3. Brons voor Jimdo!


Jimdo is een website maker uit Duitsland. Ze zijn gestart in 2007. Hier is de interface ook in het Nederland wat wel prettig werken is. Jimdo staat dan ook op een mooie derde plaats. In onze testen hebben we dan ook weinig nadelen ondervonden.

Lees hier de uitgebreide review van Jimdo

4. Webnode net buiten de TOP 3

Webnode is een online platform dat gevestigd is in Brno, Tjechië. Webnode is eerder een “basic” platform. Als je op zoek bent naar een tool om een uitgebreide website of webshop te maken dan kan je beter bij een andere terecht.

Lees hier de uitgebreide review van Webnode

5. Weebly knap vijfde

Op de vijfde plaats vinden we de website maker Weebly terug. Dit is een Amerikaans bedrijf die al zeer lang online staat. De meningen over deze website maker zijn enorm verdeeld. Als je kijkt op Google zie je zowel positieve als negatieve recensies. In onze testen hebben wij geen grote gebreken kunnen vaststellen. Maar ook hier is het een nadeel dat je niet kan betalen met Bancontact of Ideal.

Lees hier de uitgebreide review van Weebly

Conclusie beste website maker 

De beste website maker van het moment gaat dus uit naar het Nederlandse bedrijf JouwWeb. Op alle vlakken scoren ze zo goed als het maximum van de punten. Het is gewoon zeer leuk en gemakkelijk werken met deze online tool. Je kan je trouwens gratis aanmelden om de tool even te testen. Ben je nog op zoek naar een kortingscode dan kan je deze claimen door hieronder op de groene knop te klikken.

TEST JOUWWEB NU GRATIS

You may also like
jimdo review
Jimdo review
jouwweb review
JouwWeb review