Website Hosting Reviews

Beste WordPress hosting Belgie 2020

beste webhosting 2020

Welkom in dit artikel van Beste WordPress Hosting Belgie! Als je dit artikel leest dan is de kans zeer groot dat je op zoek bent naar betrouwbare WordPress hosting voor je website. En dan ook het liefste van al in België. Er zijn in het buitland enorm veel opties om hosting af te nemen. Maar uit onze testen is gebleken dat voor echt goede en professionele wordpress hosting er eigenlijk maar 1 oplossing is: Combell! Het is voor ons dan ook geen verrassing dat ze bijna het maximum halen van de score.

Hosting:
Reviews:
Score:
Website:
9.8
8.7
8.3
7.7
7.2
7.0
6.9
6.7

COMBELL TIJDELIJKE KORTING KLIK HIER

Beste WordPress Hosting? 1 Adres: Combell

Ook deze website van Website Hosting Vergelijken staat bij Combell. Wij zijn dan ook al verschillende jaren tevreden klant bij Combell. Tijdens het jaar doen we veel verschillende testen van de verschillende hosting firma’s in België maar ook in het buitenland. Het valt ons op dat de meeste mensen kiezen voor Combell. En dit vertaalt zich dan ook in de cijfers. Meer dan 71% van de websites in België worden gehost bij Combell zelf. Dus je ziet direct hoe populair deze hostingfirma wel is. In onze Combell review kan je ook alle voordelen lezen van deze hosting firma.

Het succes van WordPress

WordPress is al meer dan 10 jaar aan een serieuze opmars bezig in de wereld van de Content Management Systemen(CMS). Dankzij WordPress kan je dus op een vrij eenvoudige manier en vooral zonder weinig technische kennis zelf een website maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om hier mee te starten. Zo heb je keuze uit gratis en betalende thema’s. Je kan ook uiteraard een WordPress website laten maken door een professionele website firma.

Beste WordPress hosting Belgie

WordPress Hosting vergelijken

In onze testen houden we altijd rekening met verschillende factoren om zo te vergelijken welke de beste WordPress hosting precies is. We houden altijd rekening met volgende factoren bij de keuze van je WordPress hosting:

  • Snelheid: Een website moet (super) snel werken. Anders komt er irritatie bij de bezoekers en verlies je deze bezoekers meestal. De snelheid van een website wordt voor een groot dele bepaalt door de servers van de hosting.
  • Veiligheid: Het is voor iedereen een nachtmerrie als je zal merken dat je website is gehackt. Ook hier speelt de hosting firma een belangrijke rol om je websites af te schermen van andere websites op de servers maar ook om andere types van aanvallen te voorkomen.
  • Support: Vroeg of laat zal je wel met enkele vragen of problemen zitten over je WordPress website. Daarom is het belangrijk om te weten dat je bij een goede hosting firma telefonisch contact kan hebben om direct een oplossing te krijgen.
  • Extra Opties: Bij veel hosting firma’s krijg je ook nog enkele leuke extra’s die de snelheid en veiligheid van je website zullen bevorderen.

Tip bij het kiezen van WordPress hosting

Er zijn tegenwoordig dus veel factoren waar je rekening moet mee houden. Google heeft aangegeven dat het uiterst belangrijk is dat je website snel en veilig werkt. Dus dit zijn ranking factoren om goed te scoren op Google. Dus hou hier zeker rekening mee. Als je kiest voor een goede hosting firma dan zal deze normaal over professionele en dus snelle servers beschikken. Let er ook op dat je website voorzien is van HTTPS. Dit zorgt ervoor dat de communicatie versleuteld wordt. Er zijn betalende en gratis mogelijkheden om HTTPS toe te voegen aan je nieuwe WordPress website.

Het goede nieuws is dat je standaard bij Combell een gratis SSL (True Encrpt) Certificaat krijgt.

beste webhosting 2020

Conclusie Beste WordPress hosting Belgie

Ben je op zoek naar een professionele hostingfirma in België voor je WordPress website? Dan is er eigenlijk maar 1 hosting firma die er serieus boven uit steekt. En dat is het Belgische Combell. Ze zijn al verschillende jaren de grootste hosting firma van België. Een van de hoofdredenen dat ze verdiend op nummer 1 staan in onze TOP 10 van beste hosting is de 24/7 helpdesk. Je kan namelijk op elk moment van de dag (of nacht) op hen rekenen. Heb je dus problemen of vragen dan kan je hen direct telefonisch of per e-mail bereiken. En dat is voor veel mensen een gerust stelling. Daarnaast beschikken ze ook over alle moderne apparatuur wat er voor zorgt dat je websites veilig en snel draaien. Een dikke 9.8/10 voor Combell!

Er is nog goed nieuws! Wil je genieten van een tijdelijke korting bij Combell? Klik dan op de onderstaande groene knop om de korting te claimen!

COMBELL KORTING KLIK HIER

You may also like
hosting2go review
Hosting2GO Review, Ervaringen 2019! Is dit een Betrouwbare Hosting Firma?
yourhosting review
Yourhosting Review, Ervaringen 2019! Is dit de beste hosting firma van Nederland?