Website Hosting Reviews

Combell hosting review 2019

combell review

Welkom bij deze Combell hosting review.

Combell is het grootste hosting bedrijf van België. Dit wordt je natuurlijk niet zomaar. Daar moet je wel een aantal sterke kanten voor hebben. Het is interessant om die eens te bekijken.
In de eerste plaats is het belangrijk om even te wijzen op het feit dat Combell al bijna 2 decennia meedraait. Het is dus geen nieuwkomer. Dat zegt op zichzelf al iets over de kwaliteit van deze partij. Goed om dit mee te wegen in je keuzes.

Wij geven Combell een 9.3 op 10. Deze review maakt je duidelijk waarom dit is.

Combell hosting is de meest allround partij


Het verschil tussen Combell en de meeste andere hostingpartijen is de diversiteit. Het bedrijf biedt eigenlijk elke vorm van hosting aan. Het gaat dan bijvoorbeeld om WordPress-hosting, maar ook om hele andere zaken. Je kan er bijvoorbeeld ook gewoon een domeinnaam kopen. Mocht je dit nodig hebben, want de naam zit ook vaak inbegrepen bij de pakketten die je afneemt.

Dit betekent dus dat je hier heel veel meerwaarde van kan hebben. Je kan alles op één plek verzorgen. Je hoeft dus niet naar verschillende partijen te stappen om alles voor elkaar te krijgen. Dit is een essentieel voordeel waardoor Combell groot geworden is door de jaren heen.

Omdat je gemakkelijk je domeinnaam en je pakket aan elkaar kan koppelen bij Combell is het direct mogelijk alles te beheren.

Heb je hier hulp bij nodig? Dan is dat geen enkel probleem. Online biedt Combell allerlei tools online aan. Die kan je dan raadplegen om allerlei zaken online direct te regelen. Van een website maken, tot en met de meer ingewikkelde stappen waar je eigenlijk gevorderd voor moet zijn. Het maakt het wel heel makkelijk om alles naar je zin op te zetten en in te richten. De gebruiksvriendelijkheid is een essentieel voordeel.

Combell scoort 9.8 in onze TOP 10 van Beste Website Hosting!

Klik hier en Bekijk hier onze Top 10 van beste website hosting.

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting!

beste hosting 2019

Snelheid bij Combell Hosting


Combell Hosting besteedt veel aandacht aan zaken die met snelheid te maken hebben. Dat is ook niet vreemd. Snelheid is een essentiële zaak in de huidige onlinewereld. Daarom zorgt Combell niet alleen voor goede snelheid, het legt ook uit hoe het dit doet. Daardoor is er meer begrip voor de mogelijkheden te kweken. Je kunt gewoon online kijken in de archieven van het hostingbedrijf en allerlei artikelen vinden die dit onderwerp behandelen. Ook biedt het concrete stappen.

KLIK HIER VOOR UW TIJDELIJKE KORTING BIJ COMBELL

Een goed voorbeeld van wat eraan gedaan wordt bij Combell Hosting is het bieden van web accelerator. De performance en snelheid van je website schieten daarmee omhoog, zo is de belofte van de aanbieder.

Omdat Combell zo allround is, is het goed mogelijk om allerlei zaken te verzorgen volgens deze zelfde belofte. Dat kan weleens heel belangrijk voor jou zijn. Wanneer je specifiek bepaalde doelen hebt die je online wilt verwezenlijken, dan is deze aanbieder de perfecte partij om je te steunen.


Combell hosting pakketten


Combell Hosting heeft 3 verschillende pakketten in het aanbod. Die zijn altijd een stap uitgebreider dan de vorige. Het gaat om de volgende opties:

Essential:

Domeinnaam
Het basispakket dat je bij Combell vindt, heet Essential. Zoals de naam al zegt, vind je hierin in ieder geval de essentiële zaken die je nodig hebt. Daar valt ook een gratis domeinnaam onder. Ben je nieuw, dan kost het je 6,25 per maand. Na een jaar wordt dat 12,49 per maand.

Websites
Het mag dan om de essentiële zaken gaan bij dit pakket, maar dat betekent niet dat het kaal is. Je krijgt bijvoorbeeld de ruimte voor 4 websites. Daardoor kan je dus direct al zaken gaan doen wanneer je aan de slag gaat.

Dataopslag
Als het gaat om dataopslag, hoef je geen groter pakket te kiezen. Je krijgt hier namelijk 100 GB voor. Dit is net zoveel als bij het eerstvolgende pakket. Daar zit het verschil niet. De verschillen zitten in de verdere diensten.

Professional:
Net iets groter dan Essential is Professional. Alles is net een stapje groter, op de dataopslag na. Daar is nog altijd 100 GB ruimte voor. Wel is het zo dat je bijvoorbeeld ruimte voor 5 websites krijgt. Dit geeft een goed beeld van de mogelijkheden die er allemaal liggen in dit pakket.

Natuurlijk zijn de mogelijkheden op het gebied van de extra diensten die door Combell worden aangeboden bij dit pakket ook wel iets groter. Denk er wel aan dat de kosten het eerste jaar 9,33 per maand zijn. Daarna wordt het 18,65 per maand.

Expert:

Snelheid
De sleutel in het verschil tussen Expert en de andere pakketten zit hem in de snelheid. Combell kiest ervoor om op dit gebied in dit pakket wat extra diensten te stoppen waar je gebruik van maakt. Er is ruimte voor 6 websites, maar er is nog veel meer ruimte als je naar andere zaken kijkt op dit gebied.

Databases
De ruimte die je krijgt op het gebied van databases is in het Professional-pakket wel heel groot. Denk dan aan de mogelijkheid om 100×500 MB MySQL databases te gebruiken voor de zaken die je doet.

Mailboxen
Vergelijkbaar met de hoeveelheid ruimte die je krijgt op het gebied van databases is de hoeveelheid ruimte voor e-mail die er is. Het gaat om 750×25 GB mailboxen voor onbeperkte mailadressen.

combell review

Conclusie Combell Hosting review


Combell is de grote en bekende partij uit België. Omdat het bedrijf al zo lang meeloopt is er voldoende bewijs dat het de zaken op orde heeft. Als je een WordPress-website wilt laten hosten, kan je dat hier zonder zorgen doen. Er is niets wat je hoeft tegen te houden. Zeker ook omdat er veel werk is gestoken in de snelheid. Hoe groter je pakket is hoe sterker dit ook geldt.

Er is alle ruimte voor verschillende websites op alle pakketten. De domeinnamen voor de websites kan je ook bij Combell aanschaffen, bovendien krijg je er 1 gratis.

Nadeel is misschien wel dat de kosten hoger zijn dan die van andere partijen die op de markt actief zijn. Je weet wat je krijgt, maar daar moet je dan ook wel voor betalen. Toch houdt dit weinig mensen tegen.

Om zeker te zijn dat je de juiste zaken doet, is het wel zo dat de aanbieder zorgt dat alles goed duidelijk is. Op de website kan je op allerlei vlakken tools vinden waar je mee aan de slag kunt gaan om je website te ontwikkelen. Een goede reden om hiervoor te kiezen.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN COMBELL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like
beste webhosting 2020
Beste Reseller Hosting
webreus review
Webreus Review, Ervaringen 2019! Kleine maar betrouwbare hosting firma of niet?