Website Hosting Reviews

Combell review 2020-2021

beste webhosting 2020

Welkom bij deze Combell review 2021! Het jaar 2022 komt nu wel heel dichtbij! En ook in 2022 doen we terug uitgebreide reviews van populaire hosting firma’s in België en Nederland. Vandaag bekijken we het grootste hostingbedrijf van België: Combell! In onze vorige Combell review van 2019 kreeg Combell alvast een uitstekende score. Maar zoals jullie weten kan er in 1 jaar tijd heel veel gebeuren. Zeker op het gebied van online diensten zoals hosting en dergelijke. Of Combell nog altijd de nummer 1 is onze top 10 van beste hosting firma’s in onze beste webhosting lijst kan je hieronder ontdekken. Veel leesplezier!

Wat is Combell

Wil je een website laten maken? Dan is de kans groot dat je hosting zal nodig hebben! Combell is dus een hostingbedrijf die vooral actief is in België en Nederland. In België zijn de absoluut het grootste hosting bedrijf. Ongeveer 71% van alle websites in België worden gehost bij Combell. Ze zijn ook actief in het buitenland en doe regelmatig overnames van andere hosting firma’s. Ze beschikken momenteel over meer dan 167.752 tevreden klanten! Hier zitten grote firma’s zoals Kbc, Ikea, Humo, Hubo, Unizo, Q8, … bij maar evengoed mensen zoals wij. Wij zijn dan ook al meer dan 10 jaar tevreden klant bij de hosting firma Combell. Jonas Dhaenens is de CEO van Combell. Jonas begon op zijn 16 jaar in zijn slaapkamer websites te hosten. En nu ruim 20 jaar later is Combell dankzij Jonas en zijn fantastisch team de grootste hosting firma in België maar speelt Combell ook een belangrijke rol in het buitenland.combell review 2020

Nieuwe website en logo

In 2019 kwam Combell met het nieuws naar buiten dat er een nieuwe logo was. Zoals je ziet is dit een zeer mooi en modern logo met een nieuw kleurenpallet. Dus uiteraard werd ook de website van Combell volledig vernieuwd. En met succes, de nieuwe website mag dan ook zeker gezien worden. Alles ziet er nu nog beter uit. Dankzij de handige navigatie bovenaan zal je direct vinden wat je zoekt.

Combell Support: 10/10

De support bij een hosting firma is uiteraard onmisbaar. Wij hechten van ook veel belang aan dit punt. Want het is enorm vervelend als je vragen of problemen hebt en je kan niemand bereiken. Of dat ze maar antwoorden na 1 week of langer. Dit zorgt gewoon voor frustratie en vooral veel vertraging van je website projecten. Zoals je kan lezen op de website van Combell staat het team van de helpdesk 24/7 klaar om je te helpen bij al je vragen of problemen. Je kan dit zowel telefonisch als per e-mail doen. Het telefoon nummer is trouwens gratis! Daarnaast beschikken ze ook over een handige “knowledge base”. Hier kann je ook direct antwoorden, tutorials en dergelijke terugvinden. Als we dit vergelijken met andere hosting firma’s dan laat Combell de concurrentie op dit punt heel ver achter zich. Ze krijgen dan ook het maximum van de punten voor de support die ze aanbieden.

combell ervaringen 2020

Combell Diensten: 10/10

Dat hosting firma’s hosting aanbieden en dat je er een domeinnaam kan vastleggen is uiteraard niet meer dan normaal. Maar er zijn tegenwoordig nog meer zaken die de hosting firma’s aanbieden. Zo heeft Combell zich de laatste jaren gespecialiseerd in nog andere zaken ook zoals:

 • Speciale WordPress Hosting
 • Andere CMS Hosting(Magento, Drupal, Joomla, …)
 • VPS Hosting
 • Reseller Hosting
 • E-mail Hosting(Exchange, Office 365)
 • E-mail Marketing

Zoals je hierboven kan lezen, biedt Combell veel meer aan dan professionele hosting. Daarom krijgen ze ook op dit punt het maximum van de punten.

Combell Prijzen: 8.5/10

Als je even online kijkt en de prijzen vergelijkt van verschillende binnenlandse en buitenlandse hosting firma’s dan zal je ongeveer alles tegen komen. Van heel duur tot echt spotgoedkoop. Vooral bij enkele buitenlandse hosting firma’s valt het op dat ze heel goedkoop zijn. Dit kan verleidelijk klinken om bij deze firma’s een hosting pakket af te nemen. Maar ga er maar van uit dat je vroeg of laat problemen zult ervaren. Zo hebben wij in het verleden ook veel dergelijke goedkope hosting firma’s getest maar kwam het al snel uit waarom ze zo goedkoop waren. Ofwel ging je website plots zeer traag of nog erger was je website plots gehackt. En dan probeer je de support te contacteren maar besef je dat je ze al telefonisch niet kunt bereiken en dat ze maar heel traag of soms niet antwoorden op je e-mails. En zo gebeurt het dat je website enkele dagen of weken gewoon niet werkt. Dit is een scenario die je absoluut niet wil meemaken. Combell zit in de middenklasse van de prijzen. Je krijgt hier dan ook de uitstekende 24/7 helpdesk voor terug. En uiteraard beschikken ze over de meest moderne apparatuur die er voor zorgt dat alles snel en veilig draait. Daarom krijgt Combell een dikke 8.5/10 voor hun prijzen structuur.

combell reviews 2020

Combell Veiligheid: 9.5/10

Als je het ooit al eens hebt meegemaakt dat een website is gehackt, dan weet je dat dit echt geen pretje is! Plots belt er een klant om te melden dat je website niet meer werkt of dat er rare plaatjes op de website staan. Dan wil je maar 1 ding: de website zo snel als mogelijk terug online zetten. Maar veel mensen weten dan meestal niet wat ze moeten doen. Gelukkig heeft Combell een backup/restore functie die er in veel gevallen al voor kan zorgen dat je website snel terug online zal zijn. Maar gelukkig hoeft het zo ver normaal niet te komen dankzij het Combell Shield.

Het Combell shield:

 • Stopt malware, virussen en hackers
 • Spoort beveiligingsrisico’s op je website op
 • Lost die problemen op zodat je geen tijd en geld verliest

Uiteraard is dit zeer technisch maar sinds wij klant zijn bij Combell hebben wij nog nooit last gehad van websites die zijn gehackt. Dus ook op dit punt geven wij bijna de maximum socre, een heel mooie 9.5/10 voor de veiligheid.

KLIK HIER VOOR UW TIJDELIJKE KORTING BIJ COMBELL

Combell Review 2020 Voordelen

 • Uitstekende 24/7 Telefonische support(Gratis telefoonlijn)
 • Groot aanbod diensten
 • Zeer goed beveiliging(Combell Shield)
 • Snelle servers

Combell Review 2021 Nadelen

Grote nadelen hebben we niet gevonden. Als je weet dat ondertussen ruim 71% van de websites in België bij Combell zitten, dan weet je direct dat dit de beste oplossing is voor je hosting, domeinnaam, …

combell review 2020

Conclusie Combell review 2020

Zoals je kan lezen in onze Combell review 2020 staat deze zeer populaire hosting firma terug dik verdiend op nummer 1 in onze Top 10 van beste hosting! Ze halen dan ook terug bijna een perfecte score. Wij zijn zelf al verschillende jaren klant bij Combell en kunnen alle positieve punten zeker bevestigen. Maar als we er dan toch 2 moeten uit nemen dan is het wel de Support en het aanbod aan diensten. Dankzij de 24/7 kan je op elk moment van de dag terecht bij de telefonische helpdesk van Combel(of via e-mail). Dit is zeker een gerust stelling voor mensen die regelmatig vragen of problemen hebben. Combell biedt alles aan wat je nodig hebt om een veilige en snelle website online te laten draaien.

We hebben nog goed nieuws! Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie bij Combell. Klik hieronder op de rode knop om deze korting te claimen.

KLIK HIER VOOR DE TIJDELIJKE KORTING VAN COMBELL

 

 

 

 

 

 

 

You may also like
vimexx hosting review
Vimexx hosting review
one.com review
One.com review