Beste website makers

Jimdo review

jimdo review

Welkom bij onze Jimdo Review!

De tweede website maker die we vandaag hier delen is Jimdo! Daarnet hebben we een uitgebreide review geschreven van Wix. Wij waren dan ook vrij positief over deze website maker. Maar het Nederlandse platform JouwWeb is nog altijd onze favoriet. En staat dan ook nog altijd verdiend op nummer 1. Enkele weken terug hebben wij bij Jimdo een account aangemaakt. Scoort Jimdo beter dan JouwWeb? Dat kan je hieronder verder lezen in onze uitgebreide Jimdo review.

Wat is Jimdo?

Jimdo is een website makeer die is gevestigd in het Duitse Hamburg. Dit bedrijf is opgericht in 2007 door 2 Duitse mannen Fridtjof en Christian. Beide waren al van kleinsaf enorm veel bezig online. Maar zagen ook hier uiteraard veel kansen maar ook problemen. Ze waren van mening dat iedereen een website zou kunnen maken zonder technische kennis. Dus hier gingen ze dus mee aan de slag en hebben korte tijd erna de eerste versie van Jimdo gemaakt. Ondertussen zijn we al meer dan 10 jaar en enkele versies verder.

jimdo ervaringen

Hoe werkt Jimdo?

Jimdo is zoals de meeste website makers vrij gemakkelijk om mee van start te gaan. Zodra je een account aanmaakt kan je al starten. De eerste stap is direct de meest leuke. Hier selecteer je namelijk een template die je graag ziet. Dit is dus wel een vrij belangrijke stap. (hoewel je achteraf nog kan veranderen van template). Zodra dit is gebeurt kan je starten met het vullen van content in je website. Onder content verstaan we dus: foto’s, teksten, linkjes, video’s, … Dit kan je allemaal vrij eenvoudig doen in de gebruiksvriendelijke editor van Jimdo.

Jimdo kosten

Er zijn 5 pakketten bij Jimdo.

1.PLAY: instapper en gratis

2.START: perfect voor je persoonlijke project

3. GROW: De professionele website voor bedrijven

4. ECOMMERCE: De makkelijkste manier om online te verkopen

5. UNLIMITED: Alles wat je nodig hebt om succes te hebben

Op de website van Jimdo zelf kan je zien wat er allemaal in de verschillende pakketten zit. Want het is eigenlijk te veel op hier op te noemen. Het meest verkochte pakket bij Jimdo is het middenste: GROW. Wij hebben ook dit pakket getest. Opgelet wil je een webshop maken dan kan je kiezen voor het Ecommerce pakket.

Is Jimdo Betrouwbaar?

De voorbije weken hebben we Jimdo uitgebreid kunnen testen. We hebben geen technische bugs of andere speciale zaken tegen gekomen. Dus het is zeker een betrouwbare website maker. En ook het bedrijf dat nu al meer dan 10 jaar online is kunnen we zeker vertrouwen!

jimdo reviews

Jimdo of JouwWeb?

In onze uitgebreide review van JouwWeb kon je lezen dat ze momenteel op nummer 1 staan in onze vergelijker van beste website makers. Jimdo doet alvast een mooie poging om JouwWeb van de troon te stoten. In onze testen van de laatste weken hebben we dan ook enkele leuke websites kunnen maken met Jimdo. Maar doordat JouwWeb volledig in het Nederlands is en het platform toch net iets beter werkt, geven wij onze voorkeur aan JouwWeb. Neem daar nog even het grote aanbod van templates bij en je hebt eigenlijk de perfecte website maker.

Jimdo Ervaringen en reviews online!

In onze reviews kijken we altijd even op Google naar de ervaringen. Ook bij deze hebben we dit gedaan. Er zijn momenteel geen honderden reviews online van Jimdo. Maar de meeste ervaringen die we hebben gelezen waren wel positief.(hier en daar enkele negatieve wel)

Voordelen Jimdo

  • Leuk om mee te werken
  • Webshop ook mogelijk

Nadelen Jimdo

  • Niet zo heel veel templates
  • Geen ondersteuning in het Nederlands

Conclusie: Jimdo review en ervaringen!

Een website maken zonder technische kennis? Geen probleem! De laatste jaren zijn er vrij veel nieuwe website makers op de markt gekomen. Ook Jimdo hebben we de laatste weken uitgebreid getest. We hebben dan ook weinig grote nadelen ondervonden. Maar zoals je hier in onze Jimdo review tussen de regel kon lezen zijn wij nog altijd een grote fan van het Nederlandse JouwWeb! Ook in deze Jimdo review is JouwWeb de winnaar. Het is gewoon heel eenvoudig om je eigen website te maken met het platform van JouwWeb. Alles werkt zeer snel en vooral gebruiksvriendelijk! Wij hebben de support niet nodig gehad. Mocht je hen nodig hebben dan is dit geen probleem. Het leuke is dat dit ook volledig in het Nederlands is. We hebben terug goed nieuws voor wie JouwWeb wil testen. Want momenteel is er een grote kortingsactie actief. Klik hieronder op de groene knop om je tijdelijke korting van JouwWeb te claimen. Veel succes met je nieuwe website!

KLIK HIER VOOR UW TIJDELIJKE JOUWWEB KORTING

You may also like
webnode review
Webnode review
weebly review
Weebly review