Beste website makers

JouwWeb review

jouwweb review

Welkom bij onze JouwWeb review!

Wie wil er zelf een website maken? Maar heeft helaas niet de nodige technische kennis of geen budget om dit te doen. Of je nu een eenvoudige blog of een professionele website wenst, het komt meestal op hetzelfde neer. Als je niet technisch bent is het onbegonnen werk. TOCH? Wel, we zullen maar direct met de deur in huis vallen. Vroeger was dit misschien zo. Maar de laatste jaren is er gelukkig zeer veel verandert op dit gebied. Er zijn tegenwoordig veel website makers(of builders) die deze problemen voor je oplossen. De laatste weken hebben wij accounts aangemaakt en de meest populaire website makers van tegenwoordig uitgebreid getest. De eerste review die we zullen delen is deze van het Nederlandse JouwWeb. Hieronder zal je ontdekken of we deze website maker aanraden of niet … Veel leesplezier!

Wie is JouwWeb?

Het bedrijf JouwWeb is gevestigd in Eindhoven(Nederland) en is in de Benelux momenteel één van de grootste spelers op het gebied van website makers. Er zijn dan ook momenteel meer dan 750000 websites gemaakt met het online platform JouwWeb. Dit bedrijf is opgericht door 2 studenten die uiteraard vonden dat het anders moest om website te laten maken. Je kan altijd aankloppen bij een professionele website firma om je website te laten maken. Maar voor mensen met een beperkt budget is dit meestal geen oplossing. Daarom heeft deze startup jaren terug een gebruiksvriendelijk platform gemaakt voor iedereen die zelf eindelijk een eigen website wil maken. En ja hoor: ZONDER technische kennis!

jouwweb ervaringen

Gratis website maken

Ben je op zoek naar een manier om een gratis website te maken? Dan kan je ook bij JouwWeb terecht. Uiteraard zal je niet beschikken over alle premium opties maar je kan hier zeker al eens mee aan de slag. En upgraden kan je achteraf ook nog altijd doen. Het enigste nadeel bij de gratis versie is dat je geen eigen domeinnaam kan nemen. Het zal er dus zo uit zien: .jouwweb.nl-adres

JouwWeb kosten

Hoeveel kost het nu om een eigen website te hebben bij JouwWeb. JouwWeb beschikt over 3 pakketten die ze aanbieden. Zo kan je dus eenvoudig gratis starten. Hieronder sommen we nog even op wat er allemaal in de verschillende pakketten zit.

1. GRATIS

– Eigen domeinnaam: .jouwweb.nladres
– Gratis Hosting
– Onbeperkt aantal pagina’s
– Onbeperkte opslagruimte
– Onbeperkt dataverkeer
– 50+ responsive designs
– Gratis stockfoto’s
– Persoonlijke ondersteuning
– Beveiligde verbinding SSL

2. PRO

– alle gratis opties +
– 1 gratis domeinnaam
– Eigen Mailbox
– Webshop
– Webshop producten: 10
– Reclamevrije website
– Meertalige website
– Uitgebreide statistieken
– Zoekfunctie
– Eigen favicon
– Wachtwoord beveiliging
– Uploads in formulier
– Onbeperkte foto-albums
– Beheerders
– Audio

3. Business

– Alle PRO opties +
– 2 domeinnamen
– 1 XL mailbox
– Webshop producten onbeperkt
– HD Video

JouwWeb kortingscode

Ben je nog op zoek naar een kortingscode voor de website maker JouwWeb? Dan hebben we goed nieuws! Momenteel is er een grote kortingsactie bezig bij JouwWeb. Klik op de onderstaande groene knop om deze tijdelijke kortingscode te claimen.

KLIK HIER VOOR UW TIJDELIJKE JOUWWEB KORTING

Is JouwWeb Betrouwbaar?

Ja JouwWeb is zeker te vertrouwen. Anders zouden wij hier geen review van afnemen. De kantoren van Jouwweb zijn gevestigd in Eindhoven(Nederland). Echter weinig of geen klanten moeten naar het kantoor gaan aangezien dit een online platform is. Je kan dus van thuis uit van achter je computer of laptop je eigen website eenvoudig maken.

jouwweb reviews

JouwWeb Ervaringen en reviews online!

Wij zijn alvast fan van deze leuke website maker JouwWeb. De laatste weken hebben we JouwWeb uitgebreid kunnen testen en met succes! Maar we kijken ook altijd even op Google naar andere reviews en ervaringen van mensen. Het valt ons direct op dat er zeer veel positieve reviews online staan. Op zich is dit geen verrassing voor ons want je hebt in zeer korte tijd je eigen professionele website online dankzij JouwWeb.

Voordelen JouwWeb

  • Veel templates
  • Gebruiksvriendelijk
  • Webshop opties
  • Nederlandse firma

Nadelen JouwWeb

Echt grote nadelen hebben we eigenlijk niet ondervonden. Dus dit zegt wel iets over het potentieel van deze website maker!

beste website maker

Conclusie: JouwWeb review en ervaringen!

Ik wil een website maken, maar heb geen geld of geen technische kennis … Dit is voor veel mensen herkenbaar. Maar gelukkig ook verleden tijd! Dankzij de opkomst van de website makers kan iedereen eigenlijk een website maken. En het belangrijkste van al is dat ze dit zeer snel kunnen doen. Daarom raden wij deze tool zeker aan om je eigen website te maken! Het is zeker een extra pluspunt dat alles in het Nederlands is(zowel het platform als de ondersteuning). Zo, nu zijn er geen excuses meer om niet te starten. Klik hieronder op de groene knop en geniet nog van een extra korting bij JouwWeb.

KLIK HIER VOOR UW TIJDELIJKE JOUWWEB KORTING

You may also like
jimdo review
Jimdo review
Beste Website Maker 2019-2020