Website Hosting Reviews

Savvii Hosting review

savvii hosting review

Welkom bij onze Savvii hosting review

Wanneer je op zoek bent naar een hostingpartij die gespecialiseerd heeft op WordPress, dan is Savvii hosting een goede hostingpartij. Savvii heeft hier al hen servers speciaal voor ingericht. Naast het gekende feit van hen specialisatie kunnen wij ook de naam als een van de beste hostingpartijen in Europa meegeven. Waarom? Lees het allemaal hieronder in onze review en ontdek of we Savvi opnemen in onze lijst van Beste Webhosting.

Wat doet Savvii hosting?

De naam spreekt voor zich. Hosten is hen business, en enkel en alleen maar hosten kan je bij hen vinden. Andere providers hebben vaak een extra service waar Savvii zich helemaal niet op richt. Indien je nog overweegt een extra domeinnaam aan te vragen, kan je dat beter bij een andere partij doen. Zij specialiseren zich daar niet in en wanneer je dit bij hen zou doen, zal de prijs vrij hoog hiervoor zijn. Zij verwijzen ook liever zelf naar een andere partij voor je domeinnaam want ze kiezen enkel voor het hosten.

Als je je domeinnaam hebt, kan je natuurlijk wel bij hen terecht voor de hosting. Bij Savvii hosting zal je deze dan ook zeer eenvoudig en snel kunnen beheren. Om je site te koppelen, kan je het stappenplan bij Savvi terugvinden. Wanneer je deze stappenplan volgt, zal je merken dat je gemakkelijk en gebruiksvriendelijk kan beheren bij deze hostingpartij.

savvii hosting review

Savvii hosting bundels:

Savii kent 4 verschillende bundels voor het houden en beheren van enkele websites. De opsomming met opties in de bundels vind je hieronder:

 1. Shared one pakket:
  1. Kostprijs per maand: 35 Euro
  2. 10 GB dataopslag
  3. Shared hosting
  4. Varnish caching
  5. Telefonische supportlijn
  6. Enkele standaard features
 2. VPS one pakket:
  1. Kostprijs per maand: 79 Euro
  2. 20 GB dataopslag
  3. VPS met SSD
  4. Varnish en Memcached
  5. Telefonische supportlijn
  6. 24/7 support en service
  7. SSH-toegang
  8. Serverlocatie naar keuze
  9. Enkele standaard en extra features
 3. VPS one L pakket:
  1. Kostprijs per maand: 129 Euro
  2. 65 GB dataopslag
  3. VPS met SSD
  4. Varnish en Memcached
  5. Telefonische supportlijn
  6. 24/7 support en service
  7. SSH-toegang
  8. Serverlocatie naar keuze
  9. Enkele standaard en extra features
 4. VPS one XL pakket:
  1. Kostprijs per maand: 229 euro
  2. 160 GB dataopslag
  3. VPS met SSD
  4. Varnish en Memcached
  5. Telefonische supportlijn
  6. 24/7 support en service
  7. SSH-toegang
  8. Serverlocatie naar keuze
  9. Enkele standaard en extra features

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN SAVVII HOSTING

Wie meerdere websites beheert of beschikt kan beter uit volgende 3 bundels kiezen:

 1. Shared Five pakket:
  1. Kostprijs per maand: 79 Euro
  2. 5 sites
  3. 5 GB dataopslag
  4. Shared hosting
  5. Varnish caching
  6. Telefonische supportlijn
  7. Enkele standaard features
 2. VPS Ten pakket:
  1. Kostprijs per maand: 174 Euro
  2. 10 sites
  3. 65 GB dataopslag
  4. VPS met SSD
  5. Varnish en Memcached
  6. Telefonische supportlijn
  7. 24/7 support en service
  8. SSH-toegang
  9. Serverlocatie naar keuze
  10. Enkele standaard en extra features
 3. VPS Twenty pakket:
  1. Kostprijs per maand:279 Euro
  2. 20 sites
  3. 160 GB dataopslag
  4. VPS met SSD
  5. Varnish en Memcached
  6. Telefonische supportlijn
  7. 24/7 support en service
  8. SSH-toegang
  9. Serverlocatie naar keuze
  10. Enkele standaard en extra features

Zoals je hierboven kan zien in de bundels, zit het verschil zich vooral in de VPS one bundels. Het verschil tussen deze bundels zijn dan de hoeveelheid GB dataopslag. Services in alle bundels lopen ongeveer gelijk.

Wanneer je je aansluit bij Savvii hosting, kan je terugvallen op het niet tevreden, geld terug garantie. Deze garantie dekt een termijn van 30 dagen.

Savvii scoort 8.8 in onze TOP 10 van Beste Website Hosting!

Klik hier en Bekijk hier onze Top 10 van beste website hosting.

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier de uitgebreide review van Combell.

beste hosting 2019

WordPress ondersteuning bij Savvii

Wanneer je vooral WordPress websites beheert kan je je heel goed aansluiten bij Savvii. Je zal hier weinig zorgen hebben en je meteen thuis voelen. Savii hosting heeft iedere zijde van het wordpress gegeven ondersteunt en daarvoor is het zeker de ideale partner.

100% up-time, daar streeft deze hostingpartij naar, voor WordPress websites. Wanneer ze dit niet kunnen garanderen kan je bij hen een korting verkrijgen op je bundel en abonnementskosten per maand. Deze kortingen kunnen wel oplopen tot een 5% per maand. Doordat zij deze korting aanbieden, geven ze een extra garantie om alles mogelijke in te zetten om deze garantie te behalen.

Indien je kiest om bij Savvii hosting aan te sluiten kan je hen vragen je verhuis te regelen. Hierbij zullen ze je heel graag verder helpen. Deze service kan op verschillende wijzes gebeuren, daarom kan je best met het support team afstemmen.

Snelheid is een punt waar iedere provider naar streeft. Ook Savvii vind dit belangrijk en zal dit zoveel mogelijk waarmaken zodat je een goed draaiende website beheert. Voor deze snelheid te kunnen garanderen heeft Savvi beroep gedaan op geavanceerde cachingtechnieken.

De focus ligt vooral heel hoog op WordPress hosting. Dit kan je dan ook zien in de prestatie van je wordpress website. Steeds meer zullen deze beter lijken, wanneer je je onder een bundel geabonneerd hebt bij Savvi. Zij zoeken steeds naar nieuwe aanpassingen en verbeteringen die het verschil zullen maken voor u, als klant.

Een verschil met andere hosting partijen en Savvii? Niet alleen de WordPress specialisatie is een verschil, ook zijn de prijzen bij deze hosting iets duurder. Anderzijds maken zij dan ook het verschil dat deze prijzen niet meer stijgen of variëren wanneer zij beter worden door veranderingen.

savvi review

Conclusie Savvii review:

Savvii hosting heeft gekozen voor een specialisatie op enkel managed WordPress hosting. Deze specialisatie verkiezen zij om je daarin volledig en ten goede te kunnen ondersteunen. Daarnaast kiezen zij ook om geen andere functies of opties aan te bieden. Wanneer je een WordPress site beheert of wenst om in de toekomst vaak met WordPress te werken, dan kan je je het best aansluiten bij deze hostingpartij. Omdat zij de focus enkel en alleen op WordPress Hosting leggen, dragen zij zorg voor aangepaste servers en omgeving, ten volle ondersteuning voor WordPress.

WordPress zelf, beveelt ook Savvii aan als 1 van de beste partijen. Daaruit kan je dan ook al snel een conclusie halen.

Registratie en aankoop van je domein doet Savvii niet. Indien je dit toch zou wensen, zal je hiervoor veel geld moeten betalen. Savvii zal de klanten zelf aanraden om dit bij een andere partij aan te vragen. Zij zijn er dan ook van overtuigd dat een andere partij dit beter in orde krijgt.

Website bouwen zal je ook niet kunnen bij Savvii hosting. Daar zijn andere platformen voor, die je hierbij kunnen helpen. Savvii zal je alleen verder helpen met hosting en dat is eigenlijk niet zo erg. Ze doen waar ze het best in zijn en met hen specialisatie focussen ze op alles wat je hierin nodig hebt. Daarbovenop hebben ze ervaring en tijd om alle nodige aanpassingen en vernieuwingen door te voeren en zo je kwaliteit voor je prijs te garanderen.

Savvii hosting is niet de goedkoopste oplossing maar wel de beste in deze categorie. Vooral als je een partner overweegt die je verder helpt in hosting voor WordPress websites. Savvii hosting biedt je hierin een goede prijs/kwaliteit.

Heb je enkele domeinen in je beheer? Dan kan de verhuisservice bij Savvii je zeker verder helpen. Ze maken het overstappen een pak vlotter en zo kan je ook snel aan het werk.

Wanneer je vragen hebt, staat er een support team voor je klaar. Hiervoor kan je de telefonische klantenlijn benutten. De telefonische lijn is in ieder bundel inbegrepen. Een klantendienst die dag en nacht voor je klaar staat om je vraag te beantwoorden en je probleem mee te helpen oplossen.

Nog 1 belangrijk gegeven dat zij ook niet overslaan is de snelheid. Deze grote en belangrijke factor wordt ook bij Savvii hosting volledig nagestreefd en ondersteunt. Overtuigd? Ja toch…

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN SAVVII HOSTING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like
beste webhosting 2020
Beste Reseller Hosting
ixl hosting review
IXL Hosting Review, Ervaringen! Geven we deze Hoster 5 sterren of niet?