Website Hosting Reviews

Vimexx hosting review

vimexx hosting review

Welkom bij deze Vimexx hosting review.

Dit een hosting bedrijf dat gevestigd is in Nederland, maar ook werkt in België. Het biedt verschillende diensten aan als is WordPress hosting wel de belangrijkste dienst. Het is zelfs zo dat dit bedrijf wel heel goed scoort op dit gebied. Dat maakt Vimexx een interessante partij om de samenwerking mee te zoeken. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om de voordelen te kennen.

Vimexx krijg een 9.6 op 10 om de onderstaande redenen.

vimexx review

Vimexx biedt gemakkelijke en goedkope hosting aan


Het belangrijkste pluspunt van Vimexx als hosting bedrijf is dat het niet te ingewikkeld is om duidelijkheid te krijgen. In de eerste plaats is dat bijvoorbeeld te zien bij het registreren van een domeinnaam. De meest simpele namen zijn al voor minder dan 1 euro vast te leggen. De laagste prijs ligt namelijk op 0,89 euro per naam. Je hebt dan de naam die je wenst.

Daarnaast zijn er allerlei verschillende mogelijkheden die niet heel veel hoeven te kosten. Zo krijg je dus precies wat je nodig hebt in jouw situatie.

Vooral de service is ook een belangrijk voordeel. Die is goed verzorgd in alle opzichten. Wanneer je hulp nodig hebt bij het werken met je website, dan is die er ook gewoon.

Naast de hele goedkope domeinnamen die je vindt bij Vimexx, vind je ook duurdere varianten. Die zijn echter nog altijd vaak goedkoper dan bij concurrenten.

Het is daarnaast ook goed om te weten dat Vimexx meer biedt. Er zijn allerlei zaken rondom het werken met en beheren van websites die je kunt afnemen bij dit hosting bedrijf. Dat begint al met het gratis zoeken naar een goede domeinnaam die je daarna voor een klein bedrag direct kan vastleggen. Je weet dus precies of de treffende naam die je in je hoofd hebt ook gaat werken.

Snelheid bij Vimexx Hosting

vimexx ervaringen


De sublieme snelheid is één van de kernwaarden va Vimexx als bedrijf. Daar mag dus ook wel wat van verwacht worden. Afhankelijk van je website is het dan ook zo dat er flink veel bereikt kan worden. Het is natuurlijk wel belangrijk om te begrijpen dat het soort pakket dat je afneemt hier ook een rol in speelt.
Een beter pakket zal ook beter uit een speedtest komen. De beste pakketten van Vimexx kunnen zich goed meten met de concurrentie en zijn goede keuzes.

De uitzonderelijke belofte van Vimexx om 99,99% uptime te garanderen is wel extreem hoog te noemen. Daarom mag je daar ook wel verwachtingen van hebben als je klant wordt.

De reden waarom Vimexx deze belofte kan doen is de manier waarop het bedrijf is ingericht. De infrastructuur zorgt ervoor dat eigenlijk alles mogelijk is. Denk aan bekende zaken zoals Varnish. Dit is voor veel websites precies de boost die ze nodig hebben om nog beter te kunnen presteren. Dit is wat Vimexx biedt.

Wanneer de snelheid en uptime tegen de kosten worden afgezet is het eigenlijk niet lastig om Vimexx een goede keuze te vinden.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN VIMEXX HOSTING

Vimexx staat op de tweede plaats in onze TOP 10 van Beste Website Hosting!

Klik hier en Bekijk hier onze Top 10 van beste website hosting.

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier de uitgebreide review van Combell.

beste hosting 2019

Vimexx Hosting pakketten


Vimexx Hosting biedt meerdere goede pakketten aan waar je als websitehouder mee aan de slag kunt. Denk dan aan:

Start:
Het pakket Start van Vimexx Hosting is echt een koopje. Het kost je maar 0,45 per maand. Dat is inderdaad minder dan een halve euro per maand. Natuurlijk heb je dan wel een kaal pakket en verder niets. Je krijgt er bijvoorbeeld geen gratis domein bij. Wel kan je er gemakkelijk een WordPress-website op draaien.

Als het gaat om de ruimte voor dataverkeer, dan krijg je bij dit pakket 25 GB. Bovendien mag je gewoon rekenen op het feit dat er 7x per dag back-ups van je websites worden gemaakt door de hostingpartner. Daardoor heb je dus in ieder geval alvast een goede basis om mee te werken.

Plus:
Een stap groter dan Start is Plus. Het verschil is dan ook direct heel groot. Je krijgt namelijk wel 1 gratis .nl domein bij dit pakket. Ook is je SDD schijfruimte ineens 50x zo groot, tot 100 GB. Dataverkeer is bovendien onbeperkt. Dit is al snel een goed pakket te noemen voor de websitehouders die alles professioneler aanpakken. Er zijn verschillende doelgroepen die hier de vruchten van zullen plukken.

Denk dan bijvoorbeeld aan de ondernemers. Alleen al het feit dat er meerdere domeinen aan het pakket te koppelen zijn biedt al heel veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor zij die met niche-websites werken is dit een belangrijk voordeel. De kosten voor dit pakket zijn 4,49 per maand. Wil je alles onbeperkt, dan kies je voor Compleet, voor 6,99 per maand.

Maximaal:
Wil je echt alles uit de WordPress hosting halen bij Vimexx Hosting, dan doe je dat door voor het pakket Maximaal te kiezen. De naam zegt eigenlijk alles al in dat opzicht.

Domeinnaam
Het belangrijkste voordeel is dat je in iedere geval 1 .nl domein gratis krijgt bij dit pakket. Al is er onbeperkt ruimte voor domeinen. De eerste gratis .nl kan je in ieder geval alvast op weg helpen.

Alles onbeperkt
Waar je ook kijkt bij dit pakket, overal zal je de term onbeperkt terugvinden. Of dit nu gaat om ruimte, verkeer, hulpdiensten, of elke andere factor. Het is alleen op het gebied van e-mail versturen zo dat de grens bij 3000 op een dag ligt.

Kosten
Nu denk je misschien dat je een flinke portemonnee moet trekken om dit pakket te kunnen bekostigen. Dat valt echter alleszins mee. Je betaalt 9,49 per maand om van Maximaal gebruik te kunnen maken.

ervaringen vimexx

Conclusie Vimexx Hosting Review


Vimexx Hosting biedt vele voordelen. Gratis .nl domeinen bij alle pakketten behalve start bijvoorbeeld. Extreem lage prijzen voor allerlei andere domeinen. Die je vervolgens ook nog eens gemakkelijk aan je pakket koppelt. Om over alle goede diensten nog maar te zwijgen. De uptime van 99,99% die gegarandeerd wordt stelt je voor hoge verwachtingen bij Vimexx.

Kiezen voor alle pakketten groter dan Start, is een garantie dat je gebruik kunt maken van alle belangrijke diensten die je website sneller en beter maken.

De lage prijzen, vanaf 45 eurocent voor het pakket Start, zijn waarschijnlijk de doorslaggevende factor. Op die manier is het wel heel voordelig om je eigen website online te krijgen. Goedkoper zal je het bijna nergens gaan vinden in de wereld van hosting.

Al met al zijn er voldoende redenen om voor Vimexx Hosting te kiezen. Wanneer je er alles uit wilt halen, dan schakel je gewoon de hulpdesk in om het nog beter te maken. Je zal eigenlijk alleen maar plezier hebben.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN VIMEXX HOSTING

 

 

You may also like
beste webhosting 2020
Beste webhosting 2020
argeweb review
Argeweb Review, Ervaringen 2019! Is dit uw Hosting Oplossing?