Beste website makers

Webnode review

webnode review

Welkom bij onze Webnode review!

Website maken zonder technische kennis doe je met website makers! Gisteren hebben we een uitgebreide review gedaan van de Nederlandse website maker JouwWeb. Daar gaven we al mee dat JouwWeb momenteel onze favoriet is op het gebied van beste website makers. Alles werkt gewoon zeer vlot en gebruiksvriendelijk. Vandaag nemen we een tweede grote speler onder de loep: Webnode. In deze volgende website maker review zal je ontdekken of we Webnode aanraden of niet! Veel leesplezier.

webnode ervaringen

Wat is Webnode ?

Webnode is een Tsjechisch bedrijf die al actief is sinds januari 2008. Duis al meer dan 10 jaar ondertussen. Voor in het buitenland hebben ze redelijk wat klanten. Hoewel je dit platform ook kan gebruiken als Belg of Nederlander. Ze kunnen trouwens uitpakken met vrij indrukwekkende cijfers. Zo beschikken ze momenteel over meer dan 27 miljoen geregistreerde gebruikers!

Webnode kosten

Bij webnode kan je dus starten met het gratis FREE pakket. Dit heeft wel enkele nadelen. Zo zie je telkens advertenties van Webnode zelf op je website. Maar het grootste nadeel is dat je geen eigen domeinnaam kan hebben. Daarom kies je beter voor het mini pakket waar je deze nadelen niet hebt. Hieronder kan je zien wat precies in welk pakket zit.

 1. Free pakket
  1. Gratis pakket
  2. Geen eigen domeinnaam
  3. Kleine advertentie van Webnode
  4. Tot 100 MB dataopslag
 2. Limited pakket
  1. Kostprijs per maand: 2,95 Euro
  2. Geen eigen domeinnaam
  3. Advertentie van Webnode in voettekst
  4. Tot 100 MB dataopslag
  5. 1 GB bandbreedte
 3. Mini pakket
  1. Kostprijs per maand: 4,95 Euro
  2. Eigen domeinnaam (Gratis tot 1 jaar)
  3. Kleine advertentie Webnode
  4. 500 MB dataopslag
  5. 3 GB bandbreedte
  6. Premium ondersteuning
  7. 1 mailbox
  8. Formulier editor
  9. Website statistieken nakijken
 4. Standaard pakket
  1. Kostprijs per maand: 9,95 Euro
  2. eigen domeinnaam (Gratis tot 1 jaar)
  3. 2 GB dataopslag
  4. 10 GB bandbreedte
  5. Premium ondersteuning
  6. 20 mailboxen
  7. Formulier editor
  8. Website statistieken nakijken
  9. Google analytics
  10. Tot 100 leden
  11. Tot 10 talen beschikbaar
  12. Tot 5 backups
 5. Pro pakket
  1. Kostprijs per maand: 16,95 Euro
  2. Eigen domeinnaam (Gratis tot 1 jaar)
  3. 5 GB dataopslag
  4. Ongelimiteerd bandbreedte
  5. Premium ondersteuning
  6. 100 mailboxen
  7. Formulier editor
  8. Website statistieken nakijken
  9. Google analytics
  10. Ongelimiteerd aantal leden
  11. Ongelimiteerd aantal 10 talen beschikbaar
  12. Ongelimiteerde backups

webnode betrouwbaar

Gratis website maken met Webnode?

Ben je op zoek naar een methode om een eigen gratis website te maken? Dit kan je doen bij voorbeeld Webnode. Je hebt dan wel uiteraard niet alle premium functies. En er hangen wel enkele nadelen aan vast. Het grootste nadeel vinden wij is dat je geen eigen domeinnaam hebt. Maar als dit geen struikelblok is voor u, dan kan je hiermee zeker aan de slag. Je kan trouwens later ook nog altijd upgraden naar een ander premium abonnement waar je wel alle functies hebt.

Webnode of JouwWeb?

JouwWeb kreeg bijna het maximum van de score in onze uitgebreide review. Dus je vraag je wellicht af welke website maker nu de beste is. Webnode of JouwWeb? Hoewel Webnode zeker een goede website maker is, geven we met voorsprong de voorkeur aan het Nederlandse JouwWeb. In zeer korte tijd heb je een eigen website online. Deze kan je dan ook nog eens zeer gemakkelijk aanpassen via de gebruiksvriendelijke editor. We hebben JouwWeb enkele weken getest en kunnen enkel en alleen maar bevestigen dat dit de ideale oplossing is voor mensen met een beperkt budget en/of geen technische kennis. Ben je trouwens nog op zoek naar een korting voor JouwWeb, dan hebben we goed nieuws! Momenteel is er een tijdelijke kortingsactie actief bij JouwWeb. Klik hieronder op de groene knop om deze tijdelijke korting te grijpen!

KLIK HIER VOOR UW TIJDELIJKE JOUWWEB KORTING

 

Webnode Ervaringen en reviews online!

Onze Webnode ervaringen in deze review zijn dus best wel positief! Bij elk product of software die we reviewen, bekijken we ook even naar de meningen online op Google. Ook hier valt het ons op dat de meningen verdeeld zijn. Er zijn zowel positieve als negatieve reacties. Maar goed, je moet alles met een korreltje zout pakken online. Want je kan helaas nooit voor iedereen 100% goed doen online!

webnode of jouwweb

Voordelen Webnode

 • Vooral voor grotere websites
 • Gebruiksvriendelijk

Nadelen Webnode

 • Beperkt aantal templates
 • Ecommerce is niet super uitgebreid

Conclusie: Webnode review en ervaringen!

In deze Webnode review kan je dus duidelijk lezen dat we een mooie score geven aan deze website maker. Maar de winnaar voor beste website maker van het moment is wel nog altijd het Nederlandse JouwWeb! JouwWeb heeft een voorsprong op de andere website makers. De gebruiksvriendelijke editor zorgt ervoor dat je in geen tijd je eigen website kan maken. Wat ook een groot voordeel is van JouwWeb is het grote aanbod aan templates. Dankzij deze templates heb je een zeer mooie basis om je website aan te passen. Dan hoef je eigenlijk alleen nog maar teksten, afbeeldingen, video’s, … toe te voegen. Je kan trouwens een gratis website laten maken bij JouwWeb. Veel succes met je nieuwe website!

KLIK HIER VOOR UW TIJDELIJKE JOUWWEB KORTING

You may also like
weebly review
Weebly review
jouwweb review
JouwWeb review